Пошльопаємо? Хлопковий масаж обличчя: що це таке і як виконувати його правильно?

Масаж обличчя нині дуже популярний. Його можна проводити самостійно або користуватися салонними послугами.

Але є один вид, в якому краще вдатися до допомоги майстра. ango.org.ua краса і догляд за собою має виглядати професійно. І це – хлопковий масаж. Так що ж він із себе уявляє?

Хлопковий масаж – це масаж рухами рук по обличчю, що поплескують. Дана процедура проводиться професіоналом, який знає свою справу та забезпечує рівномірне поплескування по масажних лініях.

Пошльопаємо? Хлопковий масаж обличчя: що це таке і як виконувати його правильно?

Цей вид масажу набув популярності після випадкового оприлюднення відео в Інстаграм корейського блогера та журналіста Крістіни Чанг. Після цього хлопковий масаж швидко поширився по всьому світу!

Що являє собою хлопковий масаж?

Цей масаж триває лише 2 хвилини. Його слід виконувати щодня, після нанесення крему для обличчя. Дівчатам, чий вік лише наближається до 30, потрібно робити його 1 раз на день. Після 30 варто збільшити кількість процедур до двох разів на день.

Як правильно виконувати?

Спочатку необхідно нанести на обличчя свій крем для догляду. Потім правою рукою відплескати ліву сторону шиї, а лівою – праву. Після цього пройдіться по підборідді та по всьому контуру обличчя.

“Починати рухи, що поплескують, слід подушечками пальців, поступово задіявши обидві долоні. Рухи повинні бути круговими по всьому обличчю. Сильно тиснути на обличчя не варто!” – каже Крістіна Чанг.

Більш сильні удари пальцями повинні бути навколо носа і трохи легше – в області очей. І, звичайно, суттєві бавовни по лобі.

Пошльопаємо? Хлопковий масаж обличчя: що це таке і як виконувати його правильно?

Який ефект від процедури?

Хлопковий масаж обличчя посилює кровообіг, а сама шкіра починає краще вбирати всі корисні речовини, які знаходяться в кремах та інших засобах догляду.

Якщо виконувати цю процедуру щодня – шкіра обличчя стане підтягнутою, пружною та привабливою. Істотним плюсом буде запобігання виникненню мімічних зморшок.