Сон на суботу

Сон на суботу

Сон на суботу, не обірваний дзвінком будильника, приснився на світанку буде легше запам’ятати і проаналізувати і справдиться він з більшою ймовірністю.

Субота-день під управлінням найвіддаленішої планети нашої системи – Сатурна. Саме Сатурн прийнято вважати планетою випробувань долі, везіння та удачі. Жовта планета підкаже Вам через сон від чого можна відмовитись, щоб не нашкодити цим ні собі ні своєму оточенню. Знаки, які надсилаються нам уві сні з п’ятниці на суботу, можна “розглянути” плани самого життя, які вона підготувала для нас з вами, перспективи, плани та події, які на нас чекають. До речі, ось у цій статті https://vistiradio.com.ua/son-snitsya-iz-suboti-na-nedilyu/ можете почитати про сни, які сняться з суботи на неділю.

Варто зазначити, що суботні сни є також відображенням наших дій у реальному світі. Наприклад, якщо першого дня Вам часто сняться кошмари, варто звернути увагу на проблеми і не вирішені справи протягом тижня. Можливо спокійно спати Вам заважають стрес і втому, навчитеся позбавлятися від них, розслабтеся і “відпустіть” проблеми перед сном.

Сон на суботу

Що означають сни з п’ятниці на суботу?

Сон із п’ятниці на суботу відображає Ваші ідеї, думки, дає корисну інформацію про те, як здійснити свої плани, які важливі події на Вас чекають і чого чекати після.

Якщо сон яскравий, приємний, барвистий, легкий – швидше за все всі ваші намічені плани найближчим часом виповняться без особливих зусиль, негаразди обійдуть Вас стороною, а от якщо сон навпаки важкий, темний і гнітючий або навіть лякаючий знайте, щоб виконати задумане Вам доведеться неабияк Попотіти, деякі проблеми можливо не вдасться вирішити з першого разу і вони залишаться з Вами ще на якийсь час.

Щоб мінімізувати наслідки негативного сну можна наслідувати народну мудрість і розповісти свій сон якомога більшій кількості людей, вважається, що це послабить негативний вплив сну.

Сон на суботу можна сміливо назвати лужком у майбутнє, причому не тільки Ваше, а й когось із дуже близьких та важливих Вам людей. Існує думка, що уві сні свідомість людини здатна перетнути межі часу та простору та отримати важливі знаки та знаки. Постарайтеся правильно аналізувати сон, адже можливо через нього Ви зможете дізнатися про свою, і не тільки, долю.